Støvsugning af tagrender hos AlgeNord.

Hos AlgeNord har vi specialiseret os i at støvsuge og rense tagrender, nedløb og nedløbsbrønde for både private og erhverv.

Vi anvender de førende teknologier på markedet, og er løbende med til at udvikle nye og smartere metoder via et godt samarbejde med vores leverandører. På den måde er vi med til at fremme den positive udviklingen på området, så vi alle i fremtiden kan spare både tid og penge når vi skal have renset vores tagrender.

Få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig – Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Vi ser alt!

For enden af den specialkonstruerede svanehals er påmonteret et kamera. Dette sender konstant signal til vores skærm på jorden. På den måde sikrer vi os, at tagrenden bliver renset fuldstændig ren for blade, grene, planter, sten og andet smuds. Med kamerafunktionen har vi tilmed mulighed for at eftersende enten billeder eller video som dokumentation for vores arbejde.

Støvsugning i op til 18 meters højde

Svanehalsen er monteret på ultralette koldfiberrør, så vi fra jorden af, uden brug af hverken lift eller stige, er i stand til at rense tagrender i op til 18 meters højde.

Hvorfor det er så vigtigt at få støv suget sine tagrender

Når vandet ikke ledes ordentlig væk fra tagrender og nedløbsrør, på grund af tilstopning, kan det have flere alvorlige konsekvenser.

I de værste tilfælde kan det føre til vand skader i murværk eller tilbageløb i bygningskonstruktionen med fugt og skimmelsvamp til følge. Frostsprængninger er også et kendt problem. Disse opstår når det stillestående vand fryser og derefter tør igen.

Inden skaden opstår

Forsikringsselskaberne dækker som udgangspunkt ikke skader, der er opstået på grund af manglende vedligehold på tagrender og nedløbsrør.

Så kontakt AlgeNord allerede i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på din tagrender.

Få et uforpligtende tilbud.

Uanset hvilken del af din ejendom, du ønsker at få renset og behandlet mod alger, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Så ring til os på 42 36 09 36 eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning til jer.

+45 42 36 09 36
+45 42 36 09 36