Rensning af træterrasse.

Algebehandling af træterrasse

På samme måde som at andre typer overflader med tiden bliver udsat for uønskede belægninger som alger og snavs, er det også tilfældet for alle typer træterrasser. Hvis ikke man griber ind i tide, vil belægningerne med tiden være skadelige for din træterrasse og derfor være med til at forkorte dens levetid. Det skyldes, at belægningerne fungerer som en svamp, der konstant lader væske sive ned i træet.

Hos AlgeNord hjælper vi med rensning af træterrasse.

Få en serviceaftale

Vil du gerne være på forkant, samt sørge for, at din træterrasse holder i mange år frem? Hos AlgeNord tilbyder vi en årlig serviceaftale. Det betyder, at vi årligt behandler din træterrasse med algebehandlingen.

På den måde sikrer du, at du har en flot terrasse lang tid frem.

Få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig – Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.


Beskyt din træterrasse og skån miljøet

Hos AlgeNord sørger vi for at beskytte din træterrasse mod uønskede belægninger. Vi renser din terrasse med en overfladevasker, hvorefter vi anvender en miljørigtig, selvvirkende algebehandling. Denne behandling sørger for, at al ny belægning og eventuelle rester, der måtte være tilbage, bliver renset væk.

Ved vores algebehandling af terrasse anvender vi det eneste algebekæmpelsesmiddel i Danmark, som er godkendt af Miljøstyrelsen. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt miljøet omkring din terrasse lider skade, når du får udført en algebehandling.

Skal din træterrasse beskyttes?

Det er ikke alle typer træterrasser, der kan tåle at blive renset. Hos AlgeNord renser vi derfor kun terrasser, vi ved kan holde til rensningen. Det betyder, at vi ikke renser terrasser med malede overflader eller som er lavet i bløde træsorter.

Vores algebehandling kan derimod anvendes på alle typer træterrasser. Algebehandlingen har en langtidseffekt. Det betyder, at den afhængigt af forholdene kan holde i flere år frem. Det er dog ikke en permanent løsning.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din træterrasse kan holde til en rensning, er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi en løsning, der passer til din terrasse.

Få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig med at få pæne fliser igen?

Så ring til os på 42 36 09 36 eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning til jer. Har du brug for at få renset andet på din bolig, udfører vi hos AlgeNord også rensning af træterrasser, tage, facader og vandbassiner.

+45 42 36 09 36
+45 42 36 09 36