om2019-07-29T08:12:04+00:00

Om os

Hos AlgeNord er vi specialister i rensning og algebekæmpelse af alt lige fra fliser, tage og facader til vandbassiner og træterrasser.

Vi ønsker altid at skabe de bedste resultater for vores kunder, så deres ejendomme altid har et pænt og rent ydre. Uanset omfanget finder vi derfor altid en løsning, som passer til lige netop jeres algeproblemer.

For at give vores kunder de bedste og mest langtidsholdbare løsninger, tilbyder vi imprægnering, når vi har udført en rensning og algebehandling. På den måde lukkes og beskyttes materialerne, så der ikke optages lige så meget fugt.

Vi tilbyder serviceaftaler

Hverken vores algebehandling eller imprægnering er dog en permanent løsning. Derfor tilbyder vi hos AlgeNord også serviceaftaler, hvor vi, afhængigt af dine behov, årligt behandler dine fliser, facade eller andet.

På den måde kan vi løbende sørge for, at holde alger og andre uønskede belægninger væk. Og du sikrer samtidig, at du altid har en pæn og ren ejendom.

Miljørigtig algebehandling

Hos AlgeNord ønsker vi at skåne miljøet mest muligt. Derfor anvender vi det eneste algebekæmpelsesmiddel, der er godkendt af Miljøstyrelsen, når vi behandler din ejendom for alger.

Det betyder, at dine planter, græsplæner eller hæk ikke får permanente skader, hvis de kommer i kontakt med bekæmpelsesmidlet. I løbet af kort tid nedbrydes midlet primært af jordbakterier, og det nedbrydes udelukkende til vand og CO2 uden andre restprodukter.

Du undgår dermed at skulle bekymre dig om, hvorvidt det skader miljøet at få fjernet dine alger.

Dette gør vi for vores fælles fremtid.

Kontakt os

Uanset hvilken del af din ejendom, du ønsker at få renset og behandlet mod alger, klarer vi det for dig hos AlgeNord. Hos os får du altid høj kvalitet til gode priser.

Skal vi hjælpe dig? Så ring til os på 42 36 09 36 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

42 36 09 36