Rensning af fliser2019-07-29T13:33:10+00:00

Fliserens i Nordsjælland og København

Algebehandling af fliser

Er dine fliser blevet grimme at se på? Med tiden udsættes alle typer fliser og belægningssten for uønskede belægninger som eksempelvis alger, mos, snavs og flisepest.

Gennem de seneste årtier er mængden af svovl i luften blevet reduceret. Det betyder, at flisepest – eller lav, som det også hedder – er blevet mere og mere udbredt, da svovlen førhen holdt flisepesten nede.

Da flisepest ikke lever af organisk næring, kræves der blot lys og fugt for, at der kan opstå flisepest på dine fliser. Der findes i Danmark over 900 forskellige typer af lav, hvilket betyder, at flisepest kan ses i mange forskellige farver og former på dine fliser.

fliserens nordsjælland
fliserensning nordsjælland

Pas godt på dine fliser

Uanset om der er tale om flisepest, alger eller mos, er belægningerne skadelige for dine fliser. Det skyldes, at belægningernes rødder samler væske, så der konstant siver fugt ind i flisen. På den måde kan du risikere, at der kommer frostsprængninger i dine fliser.

Du kan undgå dette problem ved at få lavet en en fliserens i Nordsjælland og København samt få imprægneret fliserne efterfølgende. På den måde sikrer du ikke blot dine fliser. De bliver også så gode som nye igen.

Imprægneringen har en langtidseffekt og afhængigt af forholdene kan imprægneringen holde i mange år frem. Det er dog ikke en permanent løsning. Det er derfor altid en god ide at være på forkant, hvorfor vi tilbyder en årlig serviceaftale. På den måde kan du med flisrens i Nordsjælland og København sørge for, at dine fliser kommer til at se flotte ud de næste mange år frem.

Vi skåner miljøet og beskytter dine fliser

Hos AlgeNord tilbyder vi fliserens i Nordsjælland og København. Vi renser vi dine fliser helt i bund, så de kommer til at fremstå som nye. Når vi har renset dine fliser, foretager vi en algebehandling med AlgeFri N Proff, som er det eneste miljøgodkendte bekæmpelsesmiddel mod alger. Algebehandling af fliser sørger for, at alle nye belægninger, samt eventuelle rester, der måtte sidde tilbage, bliver renset væk. Behandlingen virker cirka 1 år frem.

Ved at anvende AlgeFri N Proff sørger vi for at skåne miljøet mest muligt, når vi behandler dine fliser mod alger. Det betyder desuden, at dine planter, græsplæne eller hæk ikke tager skade, hvis de kommer i kontakt med midlet.

Et par dage efter vi har foretaget algebehandlingen, imprægnerer vi dine fliser. Imprægneringen sørger for at lukke og beskytte dine fliser, så de ikke længere optager lige så meget fugt. På den måde bliver fliserne vandafvisende.

algebehandling fliser nordsjælland
fliserensning

Få en prøverensning

Er du i tvivl om, hvor stor en ændring en rensning af dine fliser giver? I forbindelse med fliserens i Nordsjælland og København, tilbyder vi hos AlgeNord en gratis prøverensning, så du kan få en fornemmelse af, hvordan dine fliser kommer til at se ud, inden du beslutter dig.

Når vi foretager prøverens, aftaler vi med dig, hvor på dine flise, vi laver prøverensningen. På den måde kan vi undgå, at prøverensningen får betydning for udseendet, hvis du ikke ønsker at få renset resten af dine fliser.

Vi udfører prøverensningen på ca. 1 m2, hvilket i langt de fleste tilfælde er nok til at se en stor forskel på fliserne.

Vi giver 15 års garanti

Når du har fået renset, algebehandlet og imprægneret dine fliser hos os, tilbyder vi 15 års garant, hvis du laver en aftale med os om en årlig servicebehandling. Behandlingen består af udlægning af AlgeFri N Proff, som virker cirka 1 år frem indtil den næste servicebehandling indtræder.

På den måde sikrer du hele tiden, at alt ny begroning ikke kommer igen, hvilket er en effektiv behandlingsmetode, som formodentlig vil holde mere end 15 år ud i fremtiden.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at få pæne fliser igen? Så ring til os på 42 36 09 36 eller udfyld vores kontaktformular.

Har du brug for at få renset andet på din bolig, udfører vi hos AlgeNord også rensning af træterrasser, tage, facader og vandbassiner.

42 36 09 36
Bestil tid