Rensning af facader2019-07-29T13:30:01+00:00

Facaderens i Nordsjælland og København

ALGEBEHANDLING AF FACADER

På samme måde som dine fliser og taget på dit hus kan blive ramt af uønskede belægninger, bliver din facade også udsat for mos, snavs og alger. Disse belægninger kan være svære selv at bekæmpe.

Det er dog nødvendigt at få fjernet belægninger. Udover at belægningerne gør, at din facade fremstår beskidt og uvedligeholdt, kan belægningerne også være skadelige for din facade. Det skyldes, at belægningernes rødder samler væske til sig. På den måde fungerer belægningerne som en svamp, der hele tiden lader vand sive ind i din facade, hvilket kan give frostsprægninger.

Din facades levetid forkortes altså markant, hvis du blot lader belægningerne blive siddende.

42 36 09 36
Bestil tid
facaderens nordsjælland
facaderensning nordsjælland

Miljørigtig behandling af din facade

Hos AlgeNord hjælper vi dig med at undgå frostsprægninger og andre ødelæggelser på grund af uønskede belægninger, samtidig med at du får en pæn og ren facade.

Vi sørger for grundig facaderens i Nordsjælland og København, hvorefter vi behandler din facade med det eneste godkendte og lovlige algebekæmpelsesmiddel i Danmark. Ved at anvende dette middel, sørger vi for, at skåne miljøet mest muligt, når vi renser din facade.

Når vi har renset din facade og behandlet den for alger, tilbyder vi også at imprægnere den for dig. Ved at imprægnere facaden lukkes og beskyttes din facade, så den ikke optager lige så meget fugt. Du opnår dermed det bedste og mest effektive resultat, hvis du får imprægneret facaden efter rensningen. På den måde kan resultatet holde i mange år frem.

Skal vi behandle din facade?

Hos AlgeNord får du altid rensning og imprægnering af din facade i høj kvalitet til en god pris. Vi sørger for, at du får en god og holdbar løsning. Samtidig tilbyder vi at lave en serviceaftale, så vi løbende kan sørge for at beskytte din facade mod alger og fugt.

Trænger din facade til at blive renset og imprægneret? Så ring til os på 42 36 09 36 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du brug for at få behandlet andre dele af din ejendom? Hos AlgeNord tilbyder vi at behandle alt lige fra dit tag til dine fliser og din træterrasse, eller hvis du har et vandbassin.

Hos AlgeNord imprægnerer vi alle facader, der har mineralske overflader som eksempelvis beton og mursten.

algebehandling af facade