Erhverv2019-08-05T16:31:00+00:00

Erhverv

Hvad kan jeg gøre når min ejendom begynder at se slidt ud?

Har I en ejendom, som på den ene eller anden måde er begyndt at se grim og slidt ud på grund af uønskede belægninger? Det kan både være jeres virksomheds bygninger, plejehjemmet, en ejerforening eller andet.

Uanset hvilken type ejendom det drejer sig om, giver et pænt og velholdt ydre et bedre førstehåndsindtryk, end hvis både fliser, facader og tage er dækkede af alger eller mos.

Belægningerne er dog ikke kun til gene i forhold til ejendommens udseende. Belægningerne er nemlig også skadelige for de materialer, din ejendom består af, hvilket betyder, at levetiden kan forkortes. Det skyldes, at belægningernes rødder samler væske, som siver ned i materialerne.

Vi passer på jeres ejendom

Hos AlgeNord er vi specialister i at fjerne belægninger. Vi står for rensning af både fliser, tage, facader, træterrasser og vandbassiner, hvilket betyder, at vi altid kan dække netop jeres behov. På den måde kan I altid have en pæn og imødekommende ejendom.

For at algebehandle jeres ejendom anvender vi AlgeFri N ProFF, som er den eneste miljøgodkendte algebehandling i Danmark. På den måde kan vi være med til at skåne miljøet, samtidig med at vi beskytter jeres ejendom mod alger.

Samarbejdsaftaler

Arbejder I som anlægsgartnere, kan vi hos AlgeNord også være behjælpelige med algebehandling og imprægnering af nylagte fliser. På den måde kan vi hjælpe jeres kunder til at passe på deres fliser, så de holder i længere tid.

Imprægnering virker ved at lukke og beskytte fliserne, så de ikke optager lige så meget fugt, som uden imprægnering. Inden imprægneringen kan vi sørge for at algebehandle fliserne, så alger renses væk. Algebehandlingen virker i omkring 1 år, mens imprægneringen afhængigt af forholdene kan holde i flere år.

Kontakt os

Skal vi hjælpe jer med at vedligeholde jeres ejendomme eller nylagte fliser?

Så ring til os på 42 36 09 36 eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning til jer.

42 36 09 36