Algebehandling af tag2019-07-29T13:33:57+00:00

Algebehandling af tag i Nordsjælland og København

FOREBYG PROBLEMER MED ALGEBEHANDLING AF TAGET

Gennem tiden rammes mange danske hustage af uønskede belægninger som eksempelvis alger. Belægningerne betyder både, at dit tag kommer til at se slidt og grimt ud. Samtidig er belægningerne også skadelige for dit tag. Det skyldes, at rødderne på belægningerne samler væske. På den måde siver der konstant fugt ind i taget, hvilket kan føre til frostsprægninger.

Med milde vintre og meget nedbør bør man være på forkant, før problemet vokser sig større. Det er derfor ikke kun på grund af udseendet på dit tag, at du skal have lavet en algebehandling. Det er også for at sikre, at dit tag kommer til at holde i mange år frem, uden frostsprængninger eller anden form for ødelæggelse.

Har du problemer med alger eller andre uønskede belægninger på andre dele af din ejendom, kan vi hos AlgeNord også være behjælpelig med alt fra fliserensning og facaderensning til rensning af træterrasser og vandbassiner.

42 36 09 36

Miljørigtig algebehandling med virkningsgaranti

Hos AlgeNord hjælper vi dig med at komme af med de uønskede belægninger på dit tag. Vi tilbyder grundig algebehandling i Nordsjælland og København med en selvvirkende rensevæske.

Vi ønsker at skåne miljøet mest muligt, hvorfor vi anvender AlgeFri N ProFF, som er den eneste miljøgodkendte algebehandling i Danmark. På den måde kan vi passe på miljøet samtidig med, at vi beskytter dit tag.

Når vi har behandlet dit tag, kan der gå op til 1 år, før det endelige resultat fremtræder. Det skyldes, at der er mange forskellige typer belægninger. Nogle belægninger har lange, dybe rødder, som kræver længere behandlingstid, mens andre kun sidder på overfladen.

Du vil dog typisk kunne se tydelige forandringer allerede efter 14 dage. Skulle det dog ske, at du efter 6 måneder endnu ikke har oplevet nogen former for forandringer, kommer vi ud og ser dit tag efter. Hvis vi vurderer, at behandlingen ikke har haft nogen virkning, giver vi dit tag en ekstra behandling.

Skal vi give dit tag en algebehandling?

Ønsker du at få lavet en algebehandling af tag i Nordsjælland og København? Så er du velkommen til at ringe til os på 42 36 09 36 eller udfylde vores kontaktformular.

42 36 09 36
Bestil tid