Skip to main content

Vintertjeneste

Når frost og sne melder sin ankomst, udfører AlgeNord vintertjenester med fokus på snerydning og glatførebekæmpelse med saltning og grusning. Med vores vintertjenester sørger vi for, at dine arealer altid er ryddet, gangbare og tilgængelige, uanset hvordan vejret arter sig.

Professionelle Vintertjenester

Med AlgeNords professionelle vintertjenester kan du være sikker på, at din ejendom er godt beskyttet mod vinterens udfordringer. Vi tilbyder snerydning, der effektivt fjerner sne fra alle typer overflader – fra indkørsler og parkeringspladser til fortove og gangstier. Vores erfarne team står klar til at rykke ud, når sneen falder og frosten kommer, og vi bruger det rette udstyr til både større og mindre opgaver.

For at forebygge glatte overflader tilbyder vi også saltning og grusning. Ved at salte og/eller gruse i takt med vejrets udvikling sikrer vi, at der ikke dannes islag, der kan føre til faldulykker eller besvær med at færdes på dine arealer. Vores proaktive tilgang betyder, at vi overvåger vejret og agerer hurtigt, så du kan føle dig tryg og sikker – hele vinteren igennem.

Faste aftaler
Professionelt udstyr
Prisgaranti

Populært lige nu!

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os for at igangsætte en nærmere dialog om renseopgaver af bådebroer og overflader hos jer. Vi kommer gerne ud og lave en uforpligtende besigtigelse og evt. prøverens.

Ring eller Skriv til os
Telefon: +45 9119 9119
E-mail: kontakt@algenord.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag og Søndag: Lukket

Alexander Klæstrup AlgeNord

Snerydning

Når vinteren rammer, er det afgørende at sikre, at adgangsveje, stier og parkeringspladser holdes fri for sne. Hos AlgeNord tilbyder vi en professionel snerydning, så dine udendørsarealer forbliver tilgængelige og sikre. Vi benytter specialiseret udstyr, så vi kan håndtere alt fra private indkørsler til større erhvervsområder.

Vores snerydning sker på en måde, der tager hensyn til både miljø og omgivelser, og vi rykker ud i takt med vejrets udvikling – både ved akutte snefald og som en del af en fast vinteraftale. Under vores arbejde sørger for, at sneen fjernes på en sådan måde, at den ikke skaber problemer senere, for eksempel ved at blokere indkørsler eller afløb.

Vælger du os til snerydning hos dig, får du en pålidelig samarbejdspartner, der sikrer, at dine arealer er ryddet og klar til brug, uanset om snefaldet kommer om natten eller midt på dagen.

Vi aftaler på forhånd omfanget af løsningen, så der er en klar fast aftale inden sneen rammer og arbejdet skal udføres.

Snerydning hos AlgeNord

Saltning

Vinterens frost og sne kan hurtigt skabe farlige glatte overflader. AlgeNord tilbyder glatførebekæmpelse med saltning og grus, der sikrer, at dine udendørsarealer holdes fri for is og du undgår faldulykker. Vi bruger miljøvenligt salt, der hurtigt smelter is og sne og forhindrer genfrysning, så dine indkørsler, stier, trapper og parkeringspladser forbliver sikre at færdes på.

Alt efter dit behov tilbyder vi forebyggende saltning før frost og akutte saltninger ved pludseligt temperaturfald. Vi følger vejrudsigterne tæt og handler på baggrund af det, for at sikre, at der ikke opstår farlige forhold. Saltningen udføres præcist og omhyggeligt for at dække de relevante områder uden at påvirke omkringliggende arealer unødigt.

Er saltning ikke alene nok, tilbyder vi et ekstra lag sikkerhed i form af grus (kan også vælges i stedet for saltning). Grusning giver øget friktion på glatte overflader som trapper, gangstier, indkørsler og parkeringspladser, så du og dine besøgende trygt kan komme omkring – uanset vejret. Vi bruger skarpt grus, der sikrer optimal skridsikkerhed og bliver spredt præcist, hvor der er behov for det.

Med saltning og grusning slipper du for at bekymre dig om glatte overflader.

Saltning

Spørgsmål og svar om vintertjeneste

Hvordan fungerer en fast vinteraftale hos AlgeNord?

En fast vinteraftale hos AlgeNord betyder, at vi tager ansvaret for snerydning og/eller glatførebekæmpelse af dine udendørsarealer hele vinteren (1. oktober til 31 marts).

Vi skræddersyr aftalen efter dine behov, og den kan omfatte snerydning, saltning og grusning, så du altid er sikret mod sne og glatte overflader. Vi overvåger vejrudsigten nøje (DMI) og rykker ud, når der er behov for det – både ved snefald og temperaturfald. Med en fast aftale slipper du for bekymringer om vejret og kan trygt stole på, at vi sørger for at holde dine arealer sikre og tilgængelige gennem hele vinteren.

Hvor hurtigt kan I rykke ud ved snefald eller glatte veje?

Vi overvåger vejrudsigten nøje og er klar til at rykke ud, så snart snefald eller glatte veje bliver en udfordring. Vores mål er at være på stedet, inden sneen eller isen skaber problemer, og vi prioriterer hurtig service. Ved en fast vinteraftale planlægger vi indsatsen proaktivt, så du altid kan føle dig tryg ved, at dine udendørsarealer bliver håndteret hurtigt og professionelt – uanset tidspunktet på døgnet.

Hvis du har særlige behov for akut udrykning, kan vi også tilbyde hurtig assistance ved pludseligt snefald eller frost.

Er vintertjenester for både private og erhverv?

Ja, vores vintertjenester dækker både private hjem og erhvervsejendomme, kommuner, andel- og ejerforeninger mf. Uanset om du har en privat indkørsel, et virksomhedsareal, eller en boligforening, står vi klar til at hjælpe med at sikre, at dine arealer er fri for sne og is. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til både mindre og større områder, så du kan føle dig tryg hele vinteren.

Tilbyder I både snerydning, saltning og grusning ?

Ja, vi tilbyder en samlet vintertjeneste, der inkluderer både snerydning, saltning og grusning. Vores service er fleksibel og kan tilpasses dine behov, så du kan vælge en komplet løsning eller enkelte ydelser alt efter dine ønsker. Vores mål er at sikre, at dine udendørsarealer altid er sikre og tilgængelige gennem hele vinteren.

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens